Feestverlichting - Prikkabel LED Gekleurd 25 meter

1 dag  27,83
Incl. BTW
1 dag 23,00
excl. BTW
In Winkelwagen

Omschrijving

Feestverlichting - Prikkabel LED Gekleurd 25 meter huren?

Onmisbaar bij elk feestje binnen of buiten, Feestverlichting of ook wel Prikkabel genoemd. De Feestverlichting hebben wij in twee uitvoeringen; Led Warm Wit welke meestal wordt gebuik in de Kerst en Winter Periode, en LED Gekleurd voor de zomer, beach en Ibiza feestjes.

om de feestverlichting op een hele slimme en snelle manier te kunnen ophangen zonder afhankelikk te zijn van bomen, ladders enz. hebben wij de "Prikkabelton" ontwikkeld.  Deze vindt u ook in de rubriek verlichting "partyverhuur" 

 

Wat krijgt u geleverd:

  • 1 - Prikkabel 25 meter inclusief LED Gekleurd

 

Partyverhuur artikelen van Broekiesverhuur.nl

Wij bieden een groot assortiment partyverhuur artikelen zoals; terrastafels, stoelen, statafels, statafel hoezen in 11 kleuren, bar krukken, party sets, professionele partytenten, budget easy op tenten, vlondervloer, prikkabel, prikkabel tonnen, terras verwarming, afzetting, aankleding, inrichting en eventuele stroommvoorziening.

 

Op en afbouw Party Verhuur artikelen: (altijd maatwerk)

Anders dan bij veel standaard verhuur materialen geven wij bij onze verhuur artikelen geen optie voor hulp bij op en afbouw per artikel. Indien u graag zou willen dat wij de gehuurde materialen naar afleveren, ook netjes op en afbouwen kunt u dit aangeven bij uw reservering. Op basis van de totale reservering en afleverlocatie en eventuele verdieping, zullen wij dan een prijs aanbieden voor de op en afbouw.

 

Verdiepingen en etages: (altijd maatwerk)

Standaard leveren wij alleen af op de begane grond. Indien wij materialen naar de verdieping moeten brengen zijn wij afhankelijk van een lift. Hier is het dan weer belangrijk dat onze materialen hier ook daadwerkelijk in gaan passen. Neem contact op met ons verhuurteam om dit even te bespreken.  Wij brengen onze materialen nooit naar boven via een trap of trappenhuis!

 

Zelf bij ons afhalen 

Indien u het artikel zelf bij ons komt afhalen ontvangt u 10% afhaalkorting.

U haalt het springkussen op tussen 9.00 en 11.00 uur en brengt hem de volgende ochtend weer netjes terug tussen 9.00 en 11.00 uur dit kan ook op zaterdag en zondag.

 

Laten bezorgen en opbouwen

Vanzelfsprekend kunnen wij uw gehuurde materialen ook bezorgen en ophalen op de door u gewenste locatie.

Standaard leveren wij de materialen alleen af zonder op en afbouw en alleen op de begane grond.