Koningsdag en Koningsspelen 2024

Uitleg Koningsspelen en Koningsdag 2024

De Koningsspelen 2024 zijn dit jaar landelijk gepland op vrijdag 26 april 2024. Dit is de dag voor Koningsdag.

In de attractieverhuur zijn de dagen rondom Koningsdag de allerdrukste dagen van het jaar.

Veel materialen worden de dag voor koningsdag al afgeleverd door het hele land, omdat dit simpelweg op Koningsdag zelf allemaal niet mogelijk en uitvoerbaar is.

Met de Koningsspelen een dag voor Koningsdag lopen wij als verhuurbedrijf tegen een aantal logistieke zaken aan. 

Voor u als klant zal er veel minder aan materialen beschikbaar zijn en wij kunnen veel minder leveringen uitvoeren dan dat u van ons gewend bent.

Vanuit onze branchevereniging Verhurend Nederland hebben wij al contact gezocht met de Landelijke organisatie van de Koningsspelen om te kijken naar een mogelijkheid om de Koningspelen 2024 een week te vervroegen naar vrijdag 19 april 2024.  Dit lijkt allemaal erg ingewikkeld en er is helaas weining medewerking.

Ons advies:

Om uw Koningsspelen op de manier te kunnen vieren zoals u dit gewend bent en gebuik wilt maken van onze mooie materialen, spellen en fantastische attracties adviseren wij u om de Koningsspelen te organiseren op vrijdag 19 april 2024

Voordelen: Ruime keuze in materialen, veel transportmogelijkheden door Broekiesverhuur.

Koningsdag 2024

De leveringen voor Koningsdag worden door ons veelal een dag eerder afgeleverd en de dag na Koningsdag weer opgehaald.

Ook het zelf ophalen en retourneren van materialen organiseren wij altijd op de dagen voor en na Koningsdag in onze drive thru.

Indien wij de reserveringen voor u maken, betaald u slechts voor 1 huurdag.

Indien u vragen heeft over het leveren en of zelf ophalen en retourneren van materialen rondom Koningsdag adviseren wij om even contact op te nemen met ons verhuurteam. Dit kan telefonisch tijdens kantooruren of via info@broekiesverhuur.nl

Team Broekiesverhuur.nl