Loper Fuchsia 100 cm per meter (Koop)

Aantal:

7,87

excl. BTW

6,50

excl. BTW

In Winkelwagen
Loper Fuchsia 100 cm per meter (Koop)
>
  • Loper Fuchsia 100 cm per meter (Koop)
<

Producteigenschappen

Breedte
100 cm
Hoe vervoeren?
Met personenwagen

Omschrijving

Loper Fuchsia 100 cm per meter (Koop)

Op zoek naar een loper in een standaard uitvoering, maar wél in die bijpassende specifieke kleur? Dan is de Fuchsia loper van Broekiesverhuur een perfecte keuze. Verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en standaard voorzien van een folielaag én een precoat rug.

Ook bij minder mooie weersomstandigheden bent u verzekerd van een blijvend mooie loper, want de lopers van Broekiesverhuur geven niet af. Daarnaast zijn de lopers van een goede, duurzame kwaliteit, waardoor ze prima nogmaals benut kunnen worden. Juist dat laatste maakt de lopers van Broekiesverhuur zeer praktisch. Bovendien kunt u de lopers bestellen in iedere gewenste lengte, zo weet u zeker dat u een prachtige feestelijke entree kunt creëren, hoe lang uw loper ook moet zijn!

 

Wat krijgt u geleverd:

  • 1 - m1 loper Fuchsia

 

Partyverhuur artikelen van Broekiesverhuur.nl

Wij bieden een groot assortiment partyverhuur artikelen zoals; terrastafels, stoelen, statafels, statafel hoezen in 11 kleuren, bar krukken, party sets, professionele partytenten, budget easy op tenten, vlondervloer, prikkabel, prikkabel tonnen, terras verwarming, afzetting, aankleding, inrichting en eventuele stroommvoorziening.

 

Op en afbouw Party Verhuur artikelen: (altijd maatwerk)

Anders dan bij veel standaard verhuur materialen geven wij bij onze verhuur artikelen geen optie voor hulp bij op en afbouw per artikel. Indien u graag zou willen dat wij de gehuurde materialen naar afleveren, ook netjes op en afbouwen kunt u dit aangeven bij uw reservering. Op basis van de totale reservering en afleverlocatie en eventuele verdieping, zullen wij dan een prijs aanbieden voor de op en afbouw.

 

Verdiepingen en etages: (altijd maatwerk)

Standaard leveren wij alleen af op de begane grond. Indien wij materialen naar de verdieping moeten brengen zijn wij afhankelijk van een lift. Hier is het dan weer belangrijk dat onze materialen hier ook daadwerkelijk in gaan passen. Neem contact op met ons verhuurteam om dit even te bespreken.  Wij brengen onze materialen nooit naar boven via een trap of trappenhuis!

 

Zelf bij ons afhalen 

Indien u het artikel zelf bij ons komt afhalen ontvangt u 10% afhaalkorting.

U haalt het springkussen op tussen 9.00 en 11.00 uur en brengt hem de volgende ochtend weer netjes terug tussen 9.00 en 11.00 uur dit kan ook op zaterdag en zondag.

 

Laten bezorgen en opbouwen

Vanzelfsprekend kunnen wij uw gehuurde materialen ook bezorgen en ophalen op de door u gewenste locatie.

Standaard leveren wij de materialen alleen af zonder op en afbouw en alleen op de begane grond.