Over ons

VERRASSEND BETOVEREND BETROUWBAAR BETAALBAAR

Bovenstaande woorden zijn de pijlers waar ons prachtige bedrijf al jaren op staat gebouwd.

Aangenaam, mijn naam is Jeroen Broekman. Ik ben een gepassioneerd vakman in de wereld van de zogenaamde “pretverhuur” en heb mijn passie kunnen overbrengen op mijn gehele team van 10 vaste en 15 partime medewerkers.

Wij houden ons beroepsmatig bezig met uw plezier. Of het nu gaat om kindervermaak of sportdagen, wij staan voor u klaar. Of het nu gaat om verhuur van sfeervolle decoratie of het verzorgen van de allernieuwste attracties, wij komen naar u toe. En nu komt het aller-leukste: Wij doen dit tegen zeer betaalbare tarieven en met de meest hoogstaande materialen.

Ons werkgebied is Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland en Utrecht maar ook daarbuiten komt u ons zeer regelmatig tegen.

U kunt kiezen uit een enorm assortiment en ook beslissen of u de materialen huurt met- of zonder personele begeleiding van onze vakkundige medewerkers.

Als u kiest voor zoals wij dan noemen “losse huur” kunt u weer kiezen uit het laten bezorgen van de gehuurde items of het zelf ophalen met zeer aantrekkelijke kortingen. Kiest u voor “verzorgde attracties” dan doen wij al het werk voor u. Van aanrijden tot opbouw en van het begeleiden van de attracties tot en met de afbouw. Wel zo makkelijk.

Het aardige van ons bedrijf is dat wij blij zijn met elke vorm van verhuren. Of u nu voor enkele tientjes een klein springkussen komt huren of dat wij voor u een kompleet spektakel mogen neerzetten.

Onze visie beperkt zich niet tot de grootte van de order, het gaat ons om de kwaliteit. Dat geldt niet alleen voor de te leveren materialen maar ook zeker ook voor de personele inzet, onze interne organisatie en de veiligheid.

Wij streven naar een hoge kwaliteit in materialen en dienstverlening.

- Na elke verhuur opdracht worden materialen gecontroleerd en schoongemaakt.

- Alle materialen beschikken over de juiste certificaten en veiligheidseisen.

Goedkoop huren is geen kunst, maar kwaliteitsverhuur is een vak.

Met de meeste hoogachting,

Jeroen Broekman