Festivals - Events


Wij hebben ruime ervaring in organisatie en realisatie van festivals en evenementen. Naast onze eigen evenementen zijn wij ook toeleverancier voor festivals en evenementen voor jong en oud in heel Nederland

Broekiesverhuur is als een van de eerste verhuurder in Nederland gestart met het organiseren van Indoor Spektakels in sporthallen tijdens de Herfst, Kerst en voorjaarsvakanties. Al snel verhuisde dit evenement naar ons eigen bedrijfspand.

Het grootste luchtkussen festival van midden Nederland wordt traditiegetrouw georganiseerd op vaderdag door de Club van 13 uit Bunnik, Broekiesverhuur is vanaf het allereerste moment betrokken geweest bij de organisatie en voledige invulling van alle materialen.

Kidsfun Festival in het Maximapark in Leidscherijn, misschien wel het allergootste festival voor ouders met jonge kinderen van Nederland, waarbij de organisatie voor 50% in handen was van Broekiesverhuur.nl

U kunt bij ons terecht voor alle festivals en evenementen waarbij er iets moet worden georagiseerd op het gebied van attractie, spellen en decoratie voor jong en oud.